FAQ
Info om Cookies
Seo Service DK
Seo Service EU

SEO FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål


Du har måske en masse spørgsmål vedrørende SEO og Online Marketing   - Vi har derfor samlet en liste over ofte stillede spørgsmål netop til dette formål.

HVAD ER SEO?


SEO står for "Search Engine Optimization", på dansk Søgemaskineoptimering, Søgeoptimering eller bare SEO.

Søgemaskineoptimering eller bare SEO - Kan beskrives som strategier og taktikker, der anvendes til at sikre, at et websted er maksimalt synlige for søgemaskiner, hvilket forbedrer chancerne for at webstedet vil blive fundet af søgemaskinen. Venligst tjek vores artikel "Hvad er SEO".


HVOR VIGTIG ER SEO?


Hvis du gerne vil sælge online, så kan vi kun råbe et STORT JA! SEO er meget vigtigt!

Ved hjælp af den rette søgeoptimering kan dit website få højere placeringer på bestemte søgeord. Højere placeringer betyder mere trafik, mere trafik betyder mere salg. Vi kan hjælpe dig på rette vej med et uforpligtende SEO forslag.


HVORFOR ER SEO VIGTIG?


Uden SEO, vil din hjemmeside næsten være usynlig på søgemaskinerne. Du har derfor brug for både godt indhold, On-Page SEO og Off-Page SEO for at være sikker på at din hjemmeside vil få en rimelig placering i søgninger på søgemaskiner som Google, Bing eller Yahoo etc.


ONLINE MARKETING BUDGET?


Du står og skal promovere dit nye hjemmeside, brand eller produkt, og stiller dig selv spørgsmålet: "Hvad er den bedste måde at afgøre min online marketing budget? Hvordan er konkurrencen? Hvilke markeder er relevante? Kunde segment?  Hvordan får jeg bedst, og mest mulig trafik?

Ja, spørgsmålene er mange - Men lad os gøre det vi er bedst til, lad os hjælpe dig - Få en uforpligtende Online Marketing tilbud.


HVAD ER EN XML SITEMAP?


En XML sitemap hjælper søgemaskinernes crawler robotter til at finde og indeksere sider på din hjemmeside. Dette er et "must have" på alle hjemmesider.


HVAD ER EN ROBOTS.TXT FIL?


En robots.txt er en tekstfil som webmastere skaber og indsætter på hjemmesiden. Robots.txt bruges til at instruere robotter (typisk søgemaskine robotter) hvordan man gennemgå og indeksere sider på deres hjemmeside.


HVAD ER EN 301-REDIRECT?


En 301-redirect fortæller søgemaskinernes crawler robotter, at en side eller et domæne permanent er blevet flyttet til en anden placering. Hvis du har brug for at flytte en side midlertidig, så kan du med fordel bruge en 302-redirect.


HVOR HURTIGT VIRKER SEO?


Normalt tager det fra en uge til måneder, før dit websted er fuldt indekseret, men selvom dit websted er indekseret - Da vil det ofte starte med at være placeret langt tilbage på Google, Bing eller Yahoo´s søgninger, man skal have tålmodighed.

Nye hjemmesideejere ringer ofte til os i panik og siger - "Jeg kan ikke finde min side", eller efter en uge - ", selvom jeg søger efter mine søgeord, kan jeg ikke finde min side" og så videre. Dette skyldes, at du skal have en masse tålmodighed med hensyn til SEO - Indeksering og gode placeringer tager tid og meget arbejde.


HVORDAN SKRIVER MAN SEO TEKSTER?


Når du laver indhold (tekster eller artikler) til din hjemmeside, da handler det om at give brugere det de søger, nemlig det rigtige indhold, som:

  • Hjælper den besøgende, ved at besvare deres spørgsmål og hjælpe dem med at opnå deres mål
  • Leverer en nem, behagelig og tilgængelige oplevelse på de forskellige enheder og browser typer
  • Giver den besøgende, den rigtige information og oplevelse – Hurtigt!
  • Opnår alle de ovenstående punkter bedre end nogen af sine konkurrenter

Hvis du følge disse råd, så vil du have skrevet en god SEO Optimeret tekst, men bagved de fine ord ligger også den tekniske ekspertise, om at sætte teksten eller artiklen rigtigt op på hjemmesiden mht. Headings, Alt Tags, osv.

Læs eventuelt artiklen "Er en lang artikel en bedre artikel", som kommer med flere gode råd og ressource links.


HVAD ER EN ALGORITME?


Fra wikipedia: "En algoritme er en opskrift til at løse et problem af en bestemt type, som leverer en løsning uanset den konkrete problemsituations udseende. Et eksempel kunne være en præcis beskrivelse af, hvordan man sorterer et spil kort, uanset hvordan de enkelte kort ligger som udgangspunkt".

Når vi snakker søgemaskiner, og organisk søgning, da virker algoritmen som en formel, som søgemaskinerne benytter til at bestemme alle hjemmesiders placeringer i søgeresultaterne. Man kan sige at algoritmen er ”hjertet” i søgemaskinerne.

Algoritmen varierer fra søgemaskine til søgemaskine, og er vægtet af tusindvis af faktorer, såsom indgående links, tekstindhold, sidetitler og overskrifter, linktekster, alt-tekster, alt-billeder og meget mere.

Kun firmaerne bag søgemaskinerne kender algoritmerne præcist, f.eks. Google og Bing. SEO firmaer, og eksperter forsøger dog at følge med i de forskellige algoritmer. Ved hjælp af deres erfaring, viden, sunde fornuft og tests, da tager eksperterne konstant temperaturen på søgemaskinernes algoritmer.



HAR DU STADIG SPØRGSMÅL TIL SEO?


Så kontakt os gerne. Vi vil være glade for at hjælpe dig med at få de søgeoptimerings svar, du har brug for.

HVAD ER SEM?


SEM står for ”Search Engine Marketing”. SEM omfatter brug af både SEO og betalte søgninger, såsom pay per click (PPC) eksemplevis Google Adwords og reklamer. Ofte omfatter SEM strengt taget kun PPC-kampagner og aktiviteter, men hvis du bruger både SEO og betalt søgning , så hører det under SEM.

Du kan her læse mere om "Hvad er SEM" .


HVAD ER BACKLINKS? OG HAR JEG BRUG FOR BACKLINKS?


Ja, du har brug for det.

Udarbejdelsen af en høj kvalitets- naturlig- og afbalanceret backlink profil, er en meget vigtigt del for din hjemmesides overall SEO profil. Hvis du ignorerer Off-Page SEO, som bliver lavet via Linkbuilding (Backlinks) - så kan du aldrig få specielt høje placeringer. Læs her mere omkring Off-Page SEO og Linkbuilding.


HVAD ER DEN BEDSTE MÅDE AT OPTIMERE MIN HJEMMESIDE PÅ?


Den  bedste og nemmeste måde, er at kontakte os og lad os analysere din hjemmeside. Vi vil vende tilbage til dig med en rapport om rettelser, mangler og ideér til optimering af din hjemmeside. Du kan selv implementere disse, eller vi kan gøre det.


HVAD ER EN LANDING PAGE?


En landing page, eller destinations webadresse, er ofte en side på din hjemmeside, der er bygget til at lave konverteringer (ofte salg i forbindelse med Adwords Kampagner). Med andre ord bør en destinationsside udformes og skrives med et klart formål for øje.

Enhver side på dit websted kan dog bruges eller beskrives som en destinationsside.


HVAD ER META TITEL & BESKRIVELSE TAGS?


Side titler, er det samme som Meta Titel, og dette er en af de bedste måder at definere hvad en bestemt URL-side indeholder, både for søgemaskiner og brugeren, derfor skal titlen optimeres korrekt til enhver side for at virke bedst muligt.

Meta beskrivelse hjælper også browsere og søgemaskiner, så de forstår hvad din hjemmesides-sider handler om. Dette er også en mulighed for at sætte noget salgstekst foran den potentielle besøgende på SERP, for at lokke dem til at klikke på din hjemmeside.


HVAD ER PAGERANK?


Ingen, undtaget Google selv, er helt sikker på at den eksakte videnskab om, hvordan PageRank er formuleret, men det er underforstået at en række elementer, såsom en hjemmesides alder, antallet af backlinks, og mængden af indhold er med til at formulere PageRank.

OBS! Betydningen af PageRank bliver mindre og mindre vigtig end før.

Derfor skal du ikke kun tænke på PageRank som din primære parameter til værdiansættelse af et backlink, eller muligheder for backlinks, dette hører fortiden til og er Old-School SEO. Du kan idag bruge f.eks. Moz, eller Ahrefs PageRank og DomainRank tools, til at se værdien af domæner og dets sider.

Her kan du læse mere om >> Page Rank.


ER PAGERANK = DOMAIN RANKING?


PageRank er for sider - ikke for Domæner. Dette er en klassisk fejl!

Så når du hører nogen sige, "Jeg har et PageRank 6 domæne," så er det fordi de ikke forstår det. Der findes ikke et "PageRank 6 domæne". Der er måske et domæne, hvor forsiden kan have en PageRank score på 6, men dette er en måling af den enkelte side, ikke betydningen af domænet som helhed.


HVAD ER LINKBUILDING?


Linkbuilding, der også kaldes Off-Page SEO er en anden del af SEO. Generelt har Off-Page SEO at gøre med de metoder, der er uden for hjemmesiden, såsom at få flere delinger og indgående links til din hjemmeside. Off-Page SEO består derfor af at udbygge din linkprofil via Linkbuilding. Her kan du læse mere om Linkbuilding.


HVAD BETYDER ROI?


ROI er et udtryk mange marketeers bruger til at måle hvad man får ud af en markedsføringskampagne, dog bliver det ofte brugt forkert. ROI er en forkortelse for det engelsksprogede udtryk ‘Return on Investment’.  Et udtryk for, hvad afkastet af en given investering er. Definitionen på ROI ved investering i projekter er: (Indtjening på projektet – Investeringen) / Investeringen.

Du kan læse definitionen af ROI ved Wikipedia.


HAR DOMÆNETS ALDER BETYDNING FOR DOMÆNETS AUTORITET?


Faktisk har alderen ikke nogen direkte betydning for domænets autoritet, dog når dette er sagt – så tager det lang tid at opbygge autoritet – og det er nok derfor at mange tror at alderen har direkte betydning for stor autoritet og dermed bedre placeringer i søgeresultater.

Læs eventuelt denne artikel om Domæne Autoritet.


HVAD ER ET LINKKATALOG?


Et linkkatalog, er en hjemmeside, der har en samling af links fra hjemmesider og delt dem op i kategorier. Ofte kan man selv tilføje links, artikler og nyheder i et Linkkatalog.

Der er i 2016, ikke ret mange linkkataloger tilbage i forhold til for eksempelvis 5 år siden, men dem der findes er ofte brugbare i forhold til at få et eller flere nyttige links til ens egen hjemmeside.

Et par eksempel på nogle gode danske linkkataloger med top links og nyheder er OBS Danmark & Linkcentralen.dk.

KONTAKT:

Kontakt os via vores Kontakt Formular

Vi vender tilbage inden for 1-2 hverdage

Seo Service© - CVR nr.: 37425389

FØLG SEO SERVICE:

SUPPORT ÅBNINGS TID:

Tirsdag til Torsdag - 8:00 til 12:00

Vi besvarer telefon i dette tidsrum

Læs mere under Kontakt Os 

 Copyright©2015-2018 Seo Service© All Rights Reserved  | Handelsbetingelser & Politik | Sitemap Seo Blog  |  Seo Tools  |  FAQ  |