Hvad er SEM?
Info om Cookies
Seo Service DK
Seo Service EU
Hvad er SEM

SKAL JEG BRUGE SEM?

SEM eller online markedsføring kan være meget nyttigt, når du er i opstartsfasen med en ny hjemmeside. For selvom din On-Page SEO er i orden, og der er igangsat en udvikling i din Linkprofil (Linkbuilding), så tager det en del tid, før søgemaskinerne begynder at indeksere din hjemmeside, og når den er indekseret – så er det ofte med en placering langt væk fra 1.side på Google eller Bing.


Normalt tager det fra en måned til seks måneder eller mere, før dit websted er fuldt indekseret.

 

Nye hjemmesideejere ringer ofte til os i panik efter én dag eller et par uger efter de har udgivet deres side og siger - "Jeg kan ikke finde min side… Selvom jeg søger efter mine søgeord, kan jeg ikke finde min side" og så videre. Dette skyldes, at ovennævnte problem, skal du have en masse tålmodighed med hensyn til SEO, og indeksering tager altså tid..

 

Så for at hjælpe din virksomhed og hjemmeside få en god start, kan det derfor være nyttigt i en periode på 3-6 måneder til at supplere din almindelige SEO, med SEM marketing, som kunne målrettes via Google Adwords eller lignende, så vil du være synlig i både de organiske søgninger og i annoncerede links.

HVAD ER SEM?

SEM står for ”Search Engine Marketing” og på dansk ”Online Marketing” eller ”Online Markedsføring”, SEM er et bredere begreb end blot SEO.

SEM indeholder både den organiske søgeoptimering (SEO), men i tillæg til dette – Da fokuserer SEM-tjenester også på at hjælpe dig med målrettet markedsføring til brugere af søgemaskiner. Ofte ses dette ved betalte links i Google Adwords, Banner annoncering eller Facebook reklamer og lignende.

SEO og SEM er ikke to konkurrerende ydelser. SEO betragtes faktisk som en del af SEM.

SEO

SEM & SEO

Som nævnt under "Hvad er SEO?", så indgår SEO også i SEM. Så hvis du både går efter at få din side søgeoptimeret og betalt markedsføring via f.eks. Adwords, så skal du vælge en pakke hvori SEM indgår.

Vil du vide mere omkring hvad SEO & SEM betyder, så besøg eventuelt vores SEO Blog,  eller se mere under Hvad er SEO? Her på sitet. Herunder kan du læse mere omkring vores SEO & SEM Pakker.

KONTAKT:

Kontakt os via vores Kontakt Formular

Vi vender tilbage inden for 1-2 hverdage

Seo Service© - CVR nr.: 37425389

FØLG SEO SERVICE:

SUPPORT ÅBNINGS TID:

Tirsdag til Torsdag - 8:00 til 12:00

Vi besvarer telefon i dette tidsrum

Læs mere under Kontakt Os 

Copyright©2015-2018 Seo Service© All Rights Reserved  | Handelsbetingelser & Politik | Sitemap Seo Blog  |  Seo Tools  |  FAQ  |