Linkbuilding
Info om Cookies
Seo Service DK
Seo Service EU

HVAD ER LINKBUILDING?

Linkbuilding, også kaldet Off-Page SEO er en anden del af SEO. Generelt har dette at gøre med de metoder uden for hjemmesiden, såsom at få flere delinger og indgående links til din hjemmeside. Off-Page SEO består derfor af at udbygge din linkprofil via Linkbuilding.

Oprettelse af høj kvalitets links, til opbyggelse af din linkprofil, er meget vigtigt for din hjemmesides placeringer på søgemaskinerne.


Hvad betyder Linkbuilding for min placering?

Den betyder alt! Uden indgående links, der peger på din side, så vil den være næsten "usynlige" i forhold til søgemaskinerne og dermed vil du ikke kunne opnå gode placeringer på dine søgeord.

Når søgemaskinerne indekserer dine sider, dvs. når de undersøger og indlemmer dem, så ser de både på indholdet af din hjemmeside, samt på antallet af links der peger på den. Det er denne sammenhæng der udgør grundlaget for dine placeringer.


Et eksempel; Hvis en søgemaskine skal vælge mellem to konkurrerende hjemmesider - Den første hjemmeside har 50 indgående links og den anden har kun 10 indgående links. Så vil den første med de 50 indgående links højst sandsynligt være bedre positioneret/- indekseret på de samme søgeord.

Linkbuilding
 Off-Page SEO

HVAD ER SEO?

SEO står for ”Search Engine Optimization”, og på dansk Søgemaskineoptimering. SEO kan opdele i to kategorier, den første kaldes On-Page SEO, og den anden er Off-Page SEO, som består af Linkbuilding.

Vil du vide mere omkring SEO, så besøg gerne vores SEO Blog eller læs mere ved at følge linket herunder.

KONTAKT:

Kontakt os via vores Kontakt Formular

Vi vender tilbage inden for 1-2 hverdage

Seo Service© - CVR nr.: 37425389

FØLG SEO SERVICE:

SUPPORT ÅBNINGS TID:

Tirsdag til Torsdag - 8:00 til 12:00

Vi besvarer telefon i dette tidsrum

Læs mere under Kontakt Os 

Copyright©2015-2018 Seo Service© All Rights Reserved  | Handelsbetingelser & Politik | Sitemap Seo Blog  |  Seo Tools  |  FAQ  |