SEO Tools
Info om Cookies
SEO

SEO-SEM.DK >> SEO TOOLS

SEO TOOLS

Seo Service DK
Seo Service EU

GRATIS SEO TOOLS

Anbefales Gratis SEO Tools / SEO værktøjer. Vi har ikke nogen aktier i disse SEO Tools / SEO værktøjer, og vores anbefalinger er uvildige og objektive.

 

DomainStats

Få oplysninger om dit domænes Ahrefs URL Ranking, Domain Ranking, Majestic Ranking og Backlinks og meget mere i dette gratis værktøj.

Du finder det her >> DomainStats


SEO Analysis Tool

SEO Analysis Tool kan hjælpe dig med at analysere din hjemmeside. Den analysere ikke bare din sides indhold og meta koder mv., den forsøger snarere at bruge den samme indekserings teknologi som søgemaskinernes egne crawlere.

Brug værktøjet her >> SEO Analysis Tool

 

MOZ BAR

Kan give dig et øjeblikkeligt billede af et websteds Meta Data, samt Page og Domain ranking - installer den i din Chrome eller Firefox browser. Denne kan højst anbefales. Hent den her >> Moz Bar

 

Robots Txt Generator

Generer robots.txt-filer hurtigt og nemt med denne robots.txt generator. Robots.txt-filer hjælper søgemaskinerne med at indeksere din side.

Se mere her >> Robot Tekst Generator

 

Sitemap Generator

Opret en XML sitemap, der kan bruges på dit websted og indsendes til Google, Bing, Yahoo og andre søgemaskiner. Sitemap.xml hjælper dem med at gennemgå dit website bedre.

Se mere her >> Sitemap Generator

 

Favicon Generator

Favicons er små 16x16 ikon filer, der vises ved siden af ​​webadressen på dit websted i browserens adresselinje. Er ikke direkte søgeoptimerings tool, med det giver brugeren et bedre og mere professionelt indtryk af dit websted.

Skab din egen Favicon her >> Favicon Generator

 

Pagerank Checker

Gratis værktøj til at kontrollere Google PageRank (PR). Google PageRank er en af ​​metoderne Google bruger til at bestemme en sides relevans eller betydning. Tjek din Pagerank >> PageRank Checker

 

Backlink Checker Tool

Få fuldstændige detaljerede oplysninger om kvaliteten og mængden af ​​backlinks, der peger på dit websted.

Tjek din backlinks her >> Backlink Checker

 

Domain Name Generator

Gratis værktøj til at finde og generere domænenavne,  søgning og registrering.

Du finder den her >> Domain Name Generator

 

Køb af Internationale slettede Domæner

Find og køb gode slettede domæner på få minutter. Køb domæner, der har relation til din virksomhed eller emne.

Se mere her >> Domcop


Køb af Danske slettede Domæner

Crawlr.dk, er et nyere Dansk online værktøj, der virker på samme måde som Domcop, hvor du kan finde gode DK. domæner, der er slettet, men stadig har en god linkprofil og linkværdi.

Tjek den ud her >> Crawlr

 

Gratis Tilmeldings Service

Har du en ny hjemmeside? Her kan du gratis tilmelde indsende din hjemmeside til  50 forskellige søgemaskiner og kataloger. OBS! Brug kun denne feauture i begrænset omfang, hvis dit domænet endnu ikke er blevet offentliggjort eller er blevet moderniseret. Hjælper din side med at blive indekseret hurtigere.

Du finder den her >> Submission Service

 

SEO Analyse Tjek

Avanceret SEO Tool analysator.  Kan give webmastere en dybdegående SEO analyse af deres hjemmesider, og placeringer mht. SEO.

Tjek det ud her >> SEO Analyzer Check

 

Ixquick Web - StartPage Web

Har du brug for at kende din rigtige placering på søgeord, og ikke et kunstigt "Favoriseret" søgeresultat - fordi du bare elsker dine egne websteder osv - Så brug Startpage. Starpage tilbyder dig Web søgeresultater fra Google - verdens mest populære søgemaskine, men den er privat, og sporer dig ikke >> StartPage Web

 

DuckDuckGo

DuckDuckGo er en søgemaskine, der ikkesporer ikke (ligesom StartPage Web). Den giver dig en overlegen søgeoplevelse, med smartere søgninger, mindre rod og du beholder dit privatliv. Du slipper også for masser af Adwords reklamer.  Prøv det >> DuckDuckGo

 

Google Ranking Checker

Check søgeord placeringer  i Google eller Yahoo fra over 100 lande og på diverse sprog. Serps gratis rang service kan slå placeringer op, i snesevis af lande.

Brug den til at  kontrollere søgeord placeringer når som helst. >> Serps Ranking Checker

 

Bing Ranking Checker

Bing Ranking Checker Tool hjælper dig med at bestemme placeringerne af dit websted på nøgleord i Bing søgeresultater.

Værktøjet er gratis. >> Bing Ranking Checker


Answer The Public' Tool

Answer The Public´ Tool, er et super godt og gratis værktøj, til at finde ud af hvad folk søger/spørger om vedrørende et specifikt emne. Det understøtter flere sprog inklusiv det Danske.

Du finder det her >>  Answer The Public

SEO TOOLS

Anbefales SEO Tools / SEO værktøjer. Vi har ikke nogen aktier i disse SEO Tools / SEO værktøjer, og vores anbefalinger er uvildige og objektive.

 

MOZ PRO

Koster fra 99$ per måned.

Boost din online synlighed og kom foran konkurrenterne med Moz Pro. Start din gratis prøveversion af den "alt-i-ét" sæt af Søgemaskineoptimering (SEO) analyse værktøjer.

Find ud af mere her >> Moz Pro

 

Ahrefs

Koster fra 79$ per måned.

Spor dine backlinks, søgeord, og find ud af hvad dine konkurrenter gør.

Se mere her >> Ahrefs

 

Majestic

Koster fra 49,99$ per måned.

Find ud af hvordan alle dine og andres hjemmesider på internettet linker til hinanden, med en af de største Link databaser på planeten.

Du finder den her >> Majestic

 

Alexa

Koster fra 9,99$ per måned.

Opdag muligheder for at styrke din virksomhed. Find ud af, hvor du står mod dine konkurrenter, og hvad du skal gøre for at vinde over dem online.

Find ud af mere her >> Alexa

 

Pris index er fra 2017.

SEO Tools

SEO STRATEGI

SØGEOPTIMERING - DER VIRKER

Hvis du vælger os, så vil du drage fordel af vores store erfaring og gennemprøvede strategier til at opbygge din virksomheds online tilstedeværelse og tiltrække yderligere kunder til dit website.

 

SEO TILBUD

Bed om et uforpligtende SEO forslag og fortæl os, hvad dine tanker er på dine givne SEO problemer. Så vil vi gratis analysere din hjemmeside og konkurrencen på dine søgeord - og derefter give dig et uforpligtende SEO eller SEM forslag på dette.

Answer The Public Tool

Google PageSpeed Insights

PageSpeed Insights analyserer indholdet af en webside og genererer forslag til, hvordan siden kan gøres hurtigere.

Dette Tool er også gratis >> PageSpeed Insights


Google Search Console

Google Search Console (tidligere Google Webmaster Tools) er en gratis webservice fra Google til webmastere.

Det giver webmastere mulighed for at kontrollere indekseringsstatus og optimere synligheden af ​​deres hjemmesider. >> Google Search Console


Domain Overview

Få oplysninger om dit domænes top søgeordsplaceringer, og andrte features. Dette tool er gratis at benytte, dog i et begrænset omfang og med begrænset resultatliste.

Du finder det her >> SemRush Domain OverviewFLERE SEO RESOURCES

BESØG VORES SEO BLOG

Vil du gerne have flere SEO ressourcer, SEO Tips og SEO Tools / SEO Værktøjer, så er du velkommen til at besøge vores SEO Blog.

KONTAKT:

Kontakt os via vores Kontakt Formular

Vi vender tilbage inden for 1-2 hverdage

Seo Service© - CVR nr.: 37425389

FØLG SEO SERVICE:

SUPPORT ÅBNINGS TID:

Tirsdag til Torsdag - 8:00 til 12:00

Vi besvarer telefon i dette tidsrum

Læs mere under Kontakt Os 

Copyright©2015-2018 Seo Service© All Rights Reserved  | Handelsbetingelser & Politik | Sitemap Seo Blog  |  Seo Tools  |  FAQ  |