Hvad er SEO

EKSPERT I

SEO / LINK BUILDING

HVAD ER SEO?


Søgemaskineoptimering, søgeoptimering eller blot SEO - Kan kort beskrives som strategier og taktikker, der anvendes til at sikre at en hjemmeside er tilgængelig for søgemaskiner, hvilket dermed forbedrer chancerne for at hjemmesiden vil blive fundet af søgemaskinerne.


I dag er det primært Google vi snakker om, når det gælder søgemaskiner. Man siger jo også i daglig tale: "at Google", når man skal finde noget på nettet.

HVAD ER SEO?

Hvad betyder SEO og hvad kan det bruges til?


SEO står for ”Search Engine Optimization”, og på dansk Søgemaskineoptimering eller søgeoptimering. SEO kan opdeles i to kategorier, den første kaldes On-Page SEO, som er det du kan optimere på selve hjemmesiden, og den anden er Off-Page SEO, der består i optimering af linkprofilen, vha. link building.


Både On- og Off-Page SEO er altafgørende for alle websites, der vil være synlige på nettet - det er den rigtige kombination af disse to dele, der gør at søgeoptimeringen virker.


Målet med en vellykket SEO-strategi er at opnå en høj placering i de organiske søgeresultater på søgemaskiner såsom Google, Bing og andre søgemaskiner.

Højere søgeords placeringer betyder mere trafik til dit site, mere trafik betyder flere kunder og dermed mere salg.

SEO BLOG

Vil du gerne vide lidt mere omkring SEO, Google og Link Building?


Få de seneste SEO nyheder og tips. Skab en effektiv SEO strategi og lær hvordan du får bedre placeringer i Google. 

Læs og lær lidt mere om hvordan Google fungerer (og andre søgemaskiner).


Læs en masse om hvordan Link Building fungerer, Linkbuilding, også kaldet Off-Page SEO. Generelt har dette at gøre med de metoder uden for hjemmesiden, såsom at få flere delinger og indgående links til din hjemmeside. Off-Page SEO består derfor af at udbygge din linkprofil via Linkbuilding.


Du finder også korte artikler omkring andre emner bl.a. køb af PC, og optimering af PC - så denne fungerer og yder optimalt. Kort og godt - Masser af oplysende SEO artikler, hvor du kan finde nyheder og oplysninger omkring søgeoptimering, Link Building, søgemaskiner osv.

HVAD ER LINK BUILDING?

Link Building også kaldet Off-Page SEO er en meget vigtig del.


Link Building, også kaldet Off-Page SEO er en anden del af SEO. Generelt har dette at gøre med de metoder uden for hjemmesiden, såsom at få flere delinger og indgående links til din hjemmeside. Off-Page SEO består derfor af at udbygge din linkprofil via Link building.

Oprettelse af høj kvalitets links, til opbyggelse af din linkprofil, er meget vigtigt for din hjemmesides placeringer på søgemaskinerne.


Hvad betyder Link building for min placering?

Den betyder alt! Uden indgående links, der peger på din side, så vil den være næsten "usynlige" i forhold til søgemaskinerne og dermed vil du ikke kunne opnå gode placeringer på dine søgeord.

Når søgemaskinerne indekserer dine sider, dvs. når de undersøger og indlemmer dem, så ser de både på indholdet af din hjemmeside, samt på antallet af links der peger på den. Det er denne sammenhæng der udgør grundlaget for dine placeringer.