Hvad er SEO?
Info om Cookies
SEO

SEO-SEM.DK >> HVAD ER SEO?

HVAD ER SEO?

Seo Service DK
Seo Service EU
SEO

ON-PAGE SEO

On-Page SEO består bla. af at indarbejde søgeord naturligt ind titel-tags, Meta beskrivelser, Overskrift <H> tags og desuden optimere sidens Html kode, billeder, Sociale Medier integrationer, link strukturen og indholdet generelt.

Det kan lyde af meget, og det kræver også en del erfaring og tekniske færdigheder at optimere hjemmesider optimalt. On-Page SEO, er ofte den del af SEO de fleste mennesker kender til, men selv idag, er de fleste hjemmesider er ikke On-Page SEO optimeret.

I en nylig undersøgelse af op imod 1.000 hjemmesider, blev det konkluderet, at cirka 95% af alle hjemmesider ikke var eller er i nærheden af at være korrekt søgeoptimeret. Er dit websted blandt de 95%, eller vil du gerne være blandt de få -og komme langt foran dine konkurrenter?

LINKBUILDING

Vil du vide mere om Off-Page SEO, så kan du læse mere om Linkbuilding, som er off Page delen, og denne del er mindst ligeså vigtig som On-Page delen.

HVAD ER SEO?

SEO står for ”Search Engine Optimization”, og på dansk Søgemaskineoptimering. SEO kan opdeles i to kategorier, den første kaldes On-Page SEO, som er det du kan optimere på selve hjemmesiden, og den anden er Off-Page SEO, der består i optimering af linkprofilen, vha. linkbuilding.

Både On- og Off-Page SEO er altafgørende for alle websites, der vil være synlige på nettet - det er den rigtige kombination af disse to dele, der gør at søgeoptimeringen virker.

 

Målet med en vellykket SEO-strategi er at opnå en høj placering i de organiske søgeresultater på søgemaskiner såsom Google, Bing, Yahoo og andre søgemaskiner.

Højere søgeords placeringer betyder mere trafik til dit site, mere trafik betyder flere kunder og dermed mere salg.

SEM

SEM MARKETING

Vil du gerne vide mere om SEM, som står for Search Engine Marketing, og som foruden SEO delen, også indeholder en marketing del, f.eks. Adwords. Så kan du her læse mere om SEM.

KONTAKT:

Kontakt os via vores Kontakt Formular

Vi vender tilbage inden for 1-2 hverdage

Seo Service© - CVR nr.: 37425389

FØLG SEO SERVICE:

SUPPORT ÅBNINGS TID:

Tirsdag til Torsdag - 8:00 til 12:00

Vi besvarer telefon i dette tidsrum

Læs mere under Kontakt Os 

Copyright©2015-2018 Seo Service© All Rights Reserved  | Handelsbetingelser & Politik | Sitemap Seo Blog  |  Seo Tools  |  FAQ  |