Konkurrence

VIND EN KOMPLET OPTIMERINGSPAKKE

VÆRDI: 10.000 kr.


SEO SERVICE / KONKURRENCE

VIND EN KOMPLET OPTIMERINGSPAKKE


Vil du gerne forbedre din hjemmesides synlighed på Google?


Så har du chancen for at vinde en komplet optimeringspakke til din hjemmeside, som kan forbedre din rangering på Google og øge din trafik.


Tilmeld dig ved at udfylde skemaet herunder.


Vinderen får direkte besked og offentliggøres her på siden og på vores Facebook side den 5. juni 2023.


KONKURRENCEN ER SLUT!

VINDER BLEV MATCHACHA.DK

STORT TILLYKKE


TILMELD DIN SIDE HER

Vind en optimeringspakke til Kr. 10.000


HJEMMESIDE - Indtast den hjemmeside/webshop som du ønsker at vinde en komplet optimeringspakke til.


GRATIS OPTAGELSE - Alle deltagere, der tilmelder sig, vil modtage en gratis optagelse på enten Linkoversigt.dk (DR 54) eller Worldvision.dk (DR 51), efter eget valg. 


GRATIS SEO GENNEMGANG - Samt en uforpligtende gennemgang af deltagerens hjemmeside fra vores team af eksperter. Vi vil analysere din side og give dig personlige anbefalinger til, hvordan du kan forbedre din rangering på Google indenfor de ønskede søgeord/niche. Vi sender dig analysen så snart konkurrencen er ovre.


Tøv ikke med at deltage i vores konkurrence og få et skridt tættere på at opnå en optimal synlighed på Google.

*For at deltage i konkurrencen, da skal du repræsentere den valgte hjemmeside, f.eks. være ejer af domænet eller firmaet.


*Du kan maksimalt deltage med én hjemmeside pr. person. Dvs. ejer du flere hjemmesider, så send os kun én.


*Ved tilmelding, da giver du samtykke til at vi kan sende dig nyheder, tilbud, information om konkurrencen, nye produkter og services, invitationer til arrangementer mv.


*Optimeringspakke består bl.a. af On-Page forslag til forbedringer og Off-Page SEO, som består af Linkbuilding til en samlet værdi af 10.000 kr. Gevinsten kan IKKE byttes til kontanter.


*Sidste chance for tilmelding er 31. maj 2023. Vinderen offentliggøres her på siden og på vores Facebook side den 1. juni 2023, vinderen vil tilmed få direkte besked.